BİTLİS / GÜROYMAK - Gedikpınar İlkokulu

Gedikpınar İlkokulu

Adres
GEDİKPINAR KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ GEDİKPINAR KÖY YOLU KÜME EVLERİ NO 23 GÜROYMAK / BİTLİS
Vizyon
Gedikpınar İlkokulu olarak: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, gelişen çağa ayak uydurmalarını kolaylaştırmak ve bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen, büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi gösteren bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili , dürüst ; sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen ;Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış ;dilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan; Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen ,vatanını ve milletini seven ; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08:40 12:10 12:50 14:20
Sobayla ısınır.
Lojman
2 - Bir oda bir salon mutfak lavabo.
Köye ulaşım taksiyle yapılmaktadır.
Kırsal kesim iklimi karasal.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuzda iki bayan,bir erkek öğretmen çalışmaktadır.Okulda bulunan okula ait iki lojman mevcuttur.Lojmanlar soba ile isinmaktadir.Lojmanların sorunu yoktur.Köy ilçeye uzaklığı 35 km´dir.Telefon şebekesi arada gidip gelmektedir.Lojmanlarda internet bağlantısı yoktur.